Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сайт Білого дому з петицією, яка закликає звільнити українського бранця Кремля, режисера Олега Сенцова завис через велику кількість заяв.

Станом на 00:55 четверга, 6 вересня, при переході за посиланням видно неполадки, які зникають при використанні VPN, повідомляють на сторінці Save Oleg Sentsov у Facebook. "Закрили доступ для України (або сервісних центрів, які використовує Україна). Або міг "впасти" один із серверів", - кажуть активісти. "Один, можливо, сервер із петицією піддався атаці. Спеціалісти кажуть, схоже на те, що петицію атакують десь у нашому регіоні. Щоб це не було, але в Україні вона не відкривається", - додали в соцмережі. Активісти попросили допомогти в зборі підписів українську діаспору. "Сьогодні петиція #SaveOlegSentsov стала недоступною з території України, тому зараз надія тільки на зарубіжних українців", - написано в повідомленні. Для того, щоб прохання про звільнення в'язня Кремля розглянули в Білому домі, не вистачає 17 тис. підписів, на збір яких лишається 2 дні. Дата закінчення зборів підписів - 8 вересня.

Український режисер і політв'язень Кремля Олег Сенцов голодує 114-й день у російських застінках. Є можливість врятувати політичного бранця, підписавши петицію на офіційному сайті Білого дому.

Джерело.

2ogoloshenya