Після пожежі на Новій Пошті в Мукачеві люди страхують посилки на більші суми (ВІДЕО)

Тепер, більшість хто звертається за послугою пересилки, вказує реальну вартість товару у ній.

Як вдалось дізнатись у співробітників компанії Нова Пошта, після інциденту, що трапився нещодавно у найбільшому відділенні Закарпаття, люди почали страхувати відправлення на більші суми. Раніше чимало людей оголошували мінімальну вартість, а це до 200 гривень, аби платити наймешний страховий внесок, але зараз відправники називають реальну вартість того, що в посилці. Працівники відділень щоразу наголошують клієнтам компанії, що в разі чого, відшкодовується саме вказана вартість посилки.

Нагадаємо, 24 серпня у суботу в Мукачеві сталась масштабна пожежа на одному з найбільших відділень Нової пошти на Закарпатті. Тоді на місці пожежі працювало відразу кілька пожежних бригад з сусідніх міст. Сьогодні наш кореспондент побував ще раз на місці пожежі, і подивився чи йдуть якісь ремонтні роботи, але поки що все залишилось таким як було.

Рятувальники зазначили, що половину складу вони врятували, але інша половина, яка належить саме Новій пошті вся згоріла.

Також, пропонуємо переглянути наслідки пожежі, які вражають. Будівля згоріла вжент. А також відео зняте на квадрокоптер:

Джерело.

2ogoloshenya