Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У Новоукраїнці на Кіровоградщині батьки морили голодом свого 4-річного сина. Дитина важила тільки 7 кілограмів, замість норми 16.

За життя хлопчика боролися медики. Тепер дитині нічого не загрожує, пише "Кіровоградська правда".

"Ми застали дитину у ліжечку з голови до п'ят вимащену власними фекаліями. Він був настільки худюсінький, що серце просто розривалося. Коли їхали до лікарні, хлопчик постійно просив хлібчика і водички. Медики, подіставали тормозки. А в лікарні, як у руках медсестри побачив каструлю, почав кричати. Уявіть собі, наскільки він був голодний. Дівчатка-сестрички – молодці, поприносили хто каші, хто молочка", - розповіли очевидці.

Про стан хлопчика дізналися, коли медики приїхали оглядати його 10-місячну сестричку. Але госпіталізувати сина батьки відмовилися, кажуть у службі з прав дітей виконавчого комітету Новоукраїнської міськради.

"Ми одразу поїхали до сім'ї, однак у будинок нас не пустили. Довелося звернутися до поліції та прокуратури. Правоохоронці у свою чергу звернулися до суду за санкцією", - поінформував начальник служби у правах дітей Олександр Спринсян.

У родині є ще троє дочок – 2008, 2012 і 2017 років народження. Ті візуально у задовільному стані.

Зараз вирішується питання про позбавлення подружжя батьківських прав. Рішення залежатиме від судмедекспертизи і суду. У поліції відкрито кримінальне провадження за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною.

2ogoloshenya