Результат пошуку зображень за запитом "вибори"

Людей на вибори зможуть витягнути лише нові політичні партії, які не будуть пов'язані зі старою корумпованою системою. Зараз іде процес їхнього створення.

Про це сказав політтехнолог Дмитро Фіщенко в ефірі "112 Україна".

"Потрібна нова політична сила. Усе, що у нас є, - це старі політичні еліти, які весь час змінюють свою конфігурацію. Наприклад, "Народний фронт" - це ті ж "Юльки", але які пішли від Тимошенко. Зараз частина їх буде повертатися. Будуть щось ліпити, щоб пролізти у владу. А на порядку денному - зробити нову політичну силу, яка б могла повністю усунути від влади стару політичну еліту. І бажано без крові. Бо ця стара еліта іде з радянських часів, міняючи окрас, партійні квитки, фракції, періодично стає то більшістю, то опозицією...

У нас низька явка, бо нема пропозиції нової політичної сили. Нам пропонують всілякі комбінації старих ботоксних політичних еліт... Я бачу, що зараз нові проекти розробляються. Як тільки буде пропозиція чогось нового, відразу і явка виросте, і з'являться нові політичні сили, у яких буде більше 10%... Країна "вагітна" появою нових політичних сил і нових пропозицій", - переконує Фіщенко.

Він наголосив, що головне для нових політпроектів, щоб вони не мали зв'язків із старою корупційною системою.

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року. За результатами опитування групи "Рейтинг", 17,4% українців не визначились, за кого голосуватимуть на виборах президента, а 15,2% взагалі не планують брати в них участь.

Джерело

2ogoloshenya