Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

"Укрзалізниця" "замешана" в перевозке техники террористов: полковник пояснил суть

"Укрзалізниця" має в своєму розпорядженні докладну інформацію про пересування військової техніки терористів, оскільки її транспортування обслуговується диспетчерською службою компанії.

Про це розповів колишній офіцер оперативного управління Генерального штабу ЗС України, полковник запасу Олег Жданов.

За його словами, "все прекрасно знають", що Росія ні на один день, ні на один кілометр не зводила важке озброєння від лінії зіткнення на Донбасі.

"Уявіть собі масштаби: уздовж всієї лінії розмежування вони створили укріпрайон - добре обладнану систему блокпостів і інженерних споруд. У тому числі окопів для військової техніки і особового складу. Причому зроблено все в бетонних і залізобетонних конструкціях. Це серйозні оборонні споруди. В ОБСЄ не можуть сказати, що військова техніка стоїть на місцях. Адже виникне питання: а що ви взагалі там чотири роки робили? Тому вони кажуть, що дана техніка "повертається". Правда, не уточнюють звідки", - сказав Жданов.

Експерт зазначив, що масштабного переміщення техніки на сьогоднішній день вже немає.

"А про ротацію військової техніки бойовиків на Донбасі найкраще розповість "Укрзалізниця". Рух поїздів, що перевозять військову техніку бойовиків на окупованому Донбасі, до сих пір здійснюється через диспетчерську службу "Укрзалізниці". Наші спецслужби про це знають", - підкреслив Жданов.

Раніше українська сторона в Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню зафіксувала активне стягування російсько-терористичними військами великої кількості військової техніки поблизу лінії розмежування на Донбасі.

Джерело

2ogoloshenya