Ревнувати хоч раз у житті доводилося кожному з нас. Але люди, народжені під деякими знаками Зодіаку, ревнують настільки сильно, що просто не в змозі стримувати себе.

Отже, як виглядає топ-5 найбільш ревнивих знаків Зодіаку.

1. Телець
Якщо ваш чоловік або дружина, народжені під знаком Тельця, коли-небудь випадково дізнаються про вашу інтрижку "на стороні" - вам буде непереливки. У гніві ці люди по-справжньому страшні. Причому, будьте впевнені, дістанеться не тільки вам, але і вашій коханці або коханцю.

2. Лев
Кохати ці люди вміють як ніхто. І ревнувати теж. При цьому стримувати свій темперамент вони органічно нездатні. Будь-яке посягання сторонніх на "їх власну" людину вони сприймають як привід для нападу.

3. Діва
Без приводу Діви не ревнують. А якщо ви випадково дасте їм для цього привід - стережіться. Цей знак Зодіаку дуже гордий і мстивий.

4. Скорпіон
Скорпіони - власники. А значить, всіх ваших "колишніх" ненавидять просто тому, що вони були. А всіх, з ким ви випадково заговорите, ваш особистий Скорпіон буде розглядати як нахабного загарбника, який зазіхає на те, що належить їм по праву. Про наслідки краще не будемо.

5. Риби
Тут все на порядок складніше. Риби - натури романтичні, а значить, схильні драматизувати будь-які явища. Ви посміхнулися колезі протилежної статі? - для Риб це достатній привід, щоб відчути себе безмежно нещасними і покинутими.

Джерело

2ogoloshenya