Тернопільський вандал щонайменше півсотні разів "навідувався" на Микулинецьке кладовище

Кількість потерпілих чи не щодня збільшується, адже краяни продовжують виявляти наругу над могилами своїх рідним та близьких.

Поліцейські продовжують документувати факти вандалізму на Микулинецькому кладовищі, повідомляє Depo.Тернопіль за інформацією прес-служби облполіції.

До працівників поліції звернувся 65-річний тернополянин. Він повідомив про пошкодження надгробної плити на могилі свого батька.

Оперативними заходами працівники карного розшуку управління поліції та Тернопільського міського відділу встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий житель обласного центру,1975 року народження, наркозалежний.

Чоловік протягом декількох місяців криміналив на території Микулинецького кладовища. Об'єктом злочину обирав дороцінні метали на надгробних плитах та постаментах. Викрадене здавав за безцінь на металобрухт.

Загалом поліцейські довели причетність підозрюваного до понад 50 фактів, пов'язаних з наругою над могилами.

З кожнем днем кількість потерпілих збільшується, адже краяни продовжують виявляти наругу над могилами своїх рідним та близьких.

Зловмиснику загрожує тепер штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело

2ogoloshenya