Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні, 31 липня, у Бердянську на Запоріжжі був застрелений активіст, учасник АТО Віталій Олешко, позивний "Сармат".

За словами очевидців, напад на нього стався у дворі готелю, що належить родині Олешків по Східному проспекту, 157. Двоє людей приїхали на червоному автомобілі, імовірно, марки "Таврія", увійшли у двір і вистрілили в спину Олешку, пише "ПроБердянськ".

За попередньою інформацією, номер автомобіля, на якому приїхали нападники, - АР8673. Поліцією введений план "Перехоплення".

Убитий у Бердянську на Запоріжжі ветеран АТО Віталій Олешко незадовго до трагедії зняв відео про ситуацію з вивозом сміття в місті. Опублікував його на сторінці в Facebook.

У ролику він розповів про те, що їде зі своїми знайомими з міської ради. Там він питав чиновників, коли з вулиць міста приберуть сміття.

Далі показав одне зі звалищ у приватному секторі.

Автомобіль вбивць Олешка знайшли. "Таврію" темно-вишневого кольору помітили на вулиці Ямбольській, неподалік дитсадка й будинку №8. Це - в кількох кварталах від місця вбивства. Автівка порожня. Поліція веде пошуки вбивць.

Посилання на відео з місця вбивства

УВАГА! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ПЕРЕГЛЯДАТИ ВІДЕО ЛЮДЯМ ІЗ СЛАБКОЮ НЕРВОВОЮ СИСТЕМОЮ ТА ОСОБАМ, ЯКІ НЕ ДОСЯГЛИ ПОВНОЛІТНЬОГО ВІКУ!

Джерело

2ogoloshenya