Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

“Ручного контролю за швидкістю не буде … Було дуже багато дискусій, тому вирішення цього питання ми вирішили відкласти”, – заявив Омелян.

Раніше Володимир Омелян заявив, що з 21 липня починається тотальний контроль силами Нацполіції і транспортної інспекції всіх перевізників, а 26 липня на засіданні Кабміну буде схвалено відповідну постанову уряду, яким з 27 липня буде повернутий швидкісний контроль на дорогах. Посилення контролю за швидкістю на автодорогах вирішили ввести через почастішання випадків ДТП зі смертельними наслідками.

Як заявив після трагедій в п’ятницю міністр інфраструктури Володимир Омелян, вже з 27 липня на дороги повернеться швидкісний контроль: “Він поки буде здійснюватися в ручному режимі, як це було колись, – звичайні радари. Але вже з понеділка вони будуть встановлені на автомобілях Нацполіціі, а з п’ятниці, після розгляду в четвер відповідної постанови Кабміну, їх залучають до повної правовій площині”. По суті, це означає, що на дорогах з’явиться ДАІ, але з новою назвою і формою.

Отже, при фіксації TruCAM позначає автомобіль-порушник червоним хрестиком на фото. Завдяки цьому можна уникнути претензій з боку водія, що зафіксована приладом швидкість — не його.

Джерело

2ogoloshenya