У Чернівцях з початку вересня запрацює школа кіномистецтва.

Про це повідомив режисер Сергій Скобун.

Пройти навчання на актора у цій школі може будь-хто на платній основі. Школа кіномистецтва у Чернівцях відкриється з 1 вересня на вулиці Ольги Кобилянської, 36, де знаходиться готельний комплекс та кінопалац "RED".

Тут викладатимуться різні дисципліни: акторська майстерність, дикція, вокал, танці, режисура та інші. До школи запросять чернівецьких викладачів та викладачів з-за кордну, які мають досвід роботи у цій сфері.

"Усе розпочнеться з теоретичного курсу. Після того, як учні із викладачами пройдуть всі ази кіномистецтва, всіх вихованців школи поділять на групи і розпочнеться їхня практична діяльність. У них буде цікаве завдання – зняти короткометражний фільм. Не важливо, у якому він буде жанрі і про що. Пізніше шляхом голосування ми будемо визначати найкращий фільм наших вихованців і будемо ці стрічки пропонувати на міжнародні кінофестивалі. Думаю, це цікавий досвід, адже люди зможуть реалізувати себе у творчих сферах, відкрити свій потенціал, яскраво себе зарекомендувати та навчитися бути на публіці розкутим і поводитися впевнено. Такий досвід стане корисним як для подальшої професійної діяльності, так і в особистому житті", - переконаний Сергій Скобун. 

"Ми щиро запрошуємо до нас людей, які готові до змін у своєму житті, які давно марили акторською професією і хочуть спробувати щось нове. Ці люди можуть стати відомі далеко за межами Чернівців та України, адже ми будемо брати участь, як і раніше, у відомих фестивалях. Головне, аби у людини було бажання працювати і вдосконалюватися, а всьому іншому наші викладачі навчать", – додає режисер.

Джерело

2ogoloshenya