Результат пошуку зображень за запитом "кабмін"

18 липня Кабінет міністрів за ініціативи Міністерства економічного розвитку спростив процедуру працевлаштування іноземців в Україні.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні у середу.

Як наголошується, наразі для отримання посвідки співробітники Державної міграційної служби вимагають від іноземців після отримання дозволу виїхати та повернутися до України.

"При цьому такий виїзд/в’їзд може бути здійснено через територію будь-якої країни та не передбачає отримання жодних додаткових документів", - йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Відповідне рішення передбачає скасування можливості відмови у оформленні посвідки на проживання на підставі того, що дата в’їзду в Україну передує даті отримання дозволу на працевлаштування.

"Очікуваний результат таких змін - відкритість України для висококваліфікованих іноземних фахівців, а також зменшення навантаження на ДМС", - повідомляє прес-служба.

Також на своєму засіданні уряд скасував низку вже неактуальних актів різних органів центральної виконавчої влади, що не відповідають чинному законодавству.

Вони покликані: зменшити регуляторний тиск на бізнес та можливості для зловживань з боку представників органів влади, поліпшити інвестиційний клімат та умови ведення бізнесу в Україні.

Джерело

2ogoloshenya