Правоохоронці повідомили подробиці нічного інциденту з дівчиною на мості річки Прут у Чернівцях, яка хотіла накласти на себе руки.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Зазначається, що повідомлення про дівчину на перилах мосту, яка наражає себе на небезпеку, надійшло до правоохоронців сьогодні приблизно о 3 годині ночі. 

"Найближчий екіпаж прибув на місце за лічені хвилини. Безпорадну молоду жінку, що перехилилася та мала намір стрибнути, патрульні помітили одразу", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"Головне – не втратити контроль! Будь-яке слово або дія може призвести до фатальних наслідків", - пригадує свої думки у той момент капрал поліції Максим Туркевич.

"Ми постійно повинні були із нею спілкуватися, не втрачати контакт", - доповнює його напарник, теж капрал поліції, Олександр Цуркан. До слова, обоє патрульних прийняли присягу тільки в лютому цього року і з такою ситуацією на службі зіштовхнулися вперше.

Схопили й не відпускали: поліцейські розповіли, як у Чернівцях рятували дівчину, яка хотіла стрибнути з мосту



Поліцейські повільно скорочували дистанцію. Коли дівчина опинилася на відстані витягнутої руки, схопили її та більше не відпускали.

Пізніше 28-річна мешканка одного з райцентрів області повідомила, що після смерті близької людини, сенсу у подальшому житті вона вже не бачила.

Патрульні передали врятовану дівчину медикам.

Джерело

2ogoloshenya