У Чернівецькій області правоохоронці затримали 58-річну жінку, яка у стані алкогольного сп’яніння встромила кухонний ніж у живіт своєму синові.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Зазначається, що 22 липня приблизно о 15.00 до поліції надійшла інформація про чоловіка з тілесними ушкодженнями, котрого доставлено до Хотинської центральної районної лікарні.

"Виїхавши на повідомлення, слідчо-оперативна група Хотинського відділення поліції встановила, що потерпілим є 37-річний житель села Недобоївці. Поліціянти з’ясували: цього дня чоловік розпивав удома з 58-річною матір’ю алкогольні напої. Коли між ними раптом виник конфлікт, обоє вже були добряче напідпитку. Під час суперечки мати схопила кухонного ножа і встромила його синові в живіт. З проникаючим ножовим пораненням і ушкодженням печінки потерпілого госпіталізовано до реанімації", - йдеться у повідомленні.

На Буковині під час застілля мати встромила ножа у живіт своєму сину
За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

З місця злочину працівники поліції вилучили речові докази. Наразі триває досудове розслідування та вирішується питання про оголошення нападниці підозри у скоєнні вказаного правопорушення.
 

2ogoloshenya