Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Появились подробности смертельного избиения 4-летней девочки на Сумщине (ВИДЕО)

На Сумщині 28-річний неврівноважений батько до смерті побив свою доньку. Сусіди горе-родини розповіли, що над дитиною раніше знущалися, закривали з півнем.

Журналісти ТСН дізналися подробиці трагедії в селі Білопільського району Сумської області. Тут 28-річний батько, розсердившись, що його 4-річна дочка Надія не бажає обідати, після умовлянь почав її бити пластиковою пляшкою з водою. Ситуацію прокоментувала керівник слідчого відділення Білопільського відділу поліції Лариса Білик.

«Завдав дівчинці двох ударів по голові цією пляшкою, ще один удар кулаком по голові і завдав удар ногою. Після побиття дівчинку поклали на ліжко, де вона і пролежала майже півтори доби. Дитині ставало все гірше, але тільки коли почалася агонія, мати побігла до сусідів викликати швидку », - розповіла вона.

24-річна мати дівчинки розповіла, що дитину нудить. В результаті сусіди викликали швидку, що їй не сподобалося, адже на тілі дитини були численні синці.

«Викликали швидку - вони кричать: навіщо викликали? Вона в синцях, не можна, потерпимо до понеділка », - зазначила сусідка Катерина Демченко.

Коли мати зрозуміла, що дитина померла, вона забрала старшу дочку і зникла з нею в хатині, де їх і знайшли правоохоронці. За словами сусідки, дитина була синій. На її тілі були жовті, сині та чорні синці.

«Ударив кулаком в лоб - вона впала. Мати тоді підскочила, це батько розповідає, і коліном їй на лобочок стала ще й другу ногу піднімала, щоб тяжкість була сильнішою », - також переказала сусідка правоохоронцям.

Ще один сусід по імені Сергій зазначив, що над дитиною знущалися. Щоб покарати її закривали в сараї з півнем, щоб той клював дитину. Проте сусіди вирішили не втручатися, сподіваючись, що спецслужби роблять свою справу.

Встановлено, що причиною смерті дитини стала асфіксія внаслідок блювотних мас, обумовлених травмою голови. Дитину ховала сільрада. До слова, горе-батьки мали 4 дітей. Старшу дівчинку удочерила інша сім'я, дворічний хлопчик, найменший в родині, знаходиться в дитячому будинку. Ще дві дівчинки жили в інтернаті, так як мали вади розвитку, однак додому їх відпускали.

За даними правоохоронців, сім'я була на обліку в сільраді, де в свою чергу зазначили, що факторів, які вимагали б заборонити батькам бути з дітьми не було. Також відомо, що коли поліція відпустила матір, вона навіть не поцікавилась, де похована її дитина.

 

Джерело

2ogoloshenya