Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Пов’язане зображення

Президент РФ Володимир Путін на прес-конференції в Гельсінкі після зустрічі з президентом США Дональдом Трампом заявив, що Росія "провела референдум" в анексованому Криму відповідно до міжнародного права.

"Позиція президента Трампа щодо Криму відома, він її дотримується.

Він говорить про незаконність приєднання Криму до РФ. У нас інша думка: ми вважаємо, що провели референдум відповідно до міжнародного права, до статуту ООН. Для нас, для РФ, це питання закрите. Усе", – сказав Путін.

Росія анексувала Крим після незаконного "референдуму" 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу. На цей момент між материковою Україною і Кримом діє контрольно-пропускний режим, а Київ де-факто не контролює півострів. Росія категорично заперечує причетність до проведення "референдуму". 

Джерело

2ogoloshenya