Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "горіхи з медом"

Волоські горіхи в поєднанні з медом є прекрасним природним засобом, який може замінити багато видів ліків.

Ця комбінація забезпечує організм всіма необхідними вітамінами, мінералами, білками, жирами і вуглеводами.

Чому вам потрібно їсти це щодня? Ця комбінація робить вашу кров здоровою.

Зробіть цей засіб, що складається з пів кілограма меду і пів кілограма подрібнених волоських горіхів. Додайте лимонний сік. Змішайте їх. Зберігайте суміш в банці і споживайте чайну ложку тричі на день.

Це відмінне рішення для людей з анемією.

Якщо ви страждаєте від високого кров’яного тиску, вживайте 100 г меду і волоських горіхів протягом зими.  Ця комбінація також усуває головний біль.

Замість того, щоб приймати таблетки, зробіть суміш меду і подрібнених волоських горіхів і споживайте по 1-2 столові ложки в день. Це також може допомогти вам від безсоння.

Цей чарівний засіб також може вилікувати виразку шлунку. Візьміть 20 г подрібнених горіхів і змішайте їх з киплячою водою. Процідіть суміш. Ви отримаєте молочну рідину. Додайте дві столові ложки меду в суміш і споживайте 2-3 столові ложки за півгодини до їжі.

Джерело

2ogoloshenya