Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "євромашини"

13 липня Верховна Рада України підтримала два законопроекти про розмитнення автомобілів на Єврономерах.

Йдеться про законопроекти №8487 і №8488.

За проект закону №8487 щодо зниження вартості розмитнення автомобілів на Єврономерах в першому читанні проголосувало 265 народних депутатів.

Згідно зі змінами, пропонується нова формула розрахунку акцизного податку. Так, за основу буде братися базова ставка в 50 євро для машин на бензиновому двигуні і 75 євро для машин на дизельному двигуні.

Для розрахунку акцизу, цю суму потрібно буде помножити на кількість років з року, наступного після виробництва машини і на коефіцієнт обсягу двигуна (об'єм двигуна в кубічних сантиметрах, поділений на 1000).

За законопроект №8488 за основу віддали свої голоси 256 нардепів.

Цим законопроектом вносяться зміни до Митного кодексу та деяких законодавчих актів щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України.

Зокрема, вводиться обмеження на кількість авто, які можна ввозити без грошового забезпечення. Так, нерезидент зможе без грошового забезпечення ввезти в режимі тимчасового ввезення тільки один автомобіль.

Відзначимо, закон буде доопрацьовуватися у вересні, коли Рада повернеться з канікул: відбуватиметься обговорення законопроектів, внесення в них поправок, і винесення їх на голосування вже у другому читанні.

У свою чергу учасники акції протесту власників авто на Єврономер під стінами Ради святкують перемогу.

Джерело

2ogoloshenya