Результат пошуку зображень за запитом "вадим кривохатько"

З фракції БПП вийшов народний депутат Вадим Кривохатько, обраний в одномандатному виборчому окрузі №82 Запорізької області.

Відповідну заяву депутата зачитав перед закриттям сесії спікер Андрій Парубій.

Як пояснив "Українській правді" сам Кривохатько, його вихід із фракції пов‘язаний із тим, що він не згоден із політикою президента Петра Порошенка.

"Я не згоден із політикою президента, зокрема кадровою, зокрема, що стосується губернатора Запорізької області Бриля", – пояснив Кривохатько.

"Я намагався донести президенту і партії, що ця людина – символ корупції і, якщо ми хочемо, щоб люди до нас нормально ставились, то таких людей, як Бриль, не можна тримати. Мене не почули. І я вирішив, що некоректно бути у фракції президента і критикувати його. Тому і вийшов", – пояснив депутат.

Костянтин Бриль, який очолює Запорізьку ОДА, є кандидатом юридичних наук, свого часу він працював у Службі безпеки України й у податковій міліції.

У 2017 році антикорупційна комісія при ОДА підписала протокол з рішенням направити його в Генпрокуратуру, САП и НАЗК про незаконне збагачення Костянтина Бриля. У ньому зазначалося, що виявлені статки не відповідають задекларованим прибуткам губернатора Запоріжжя.

Сам Бриль пізніше скасував цю комісію, в якій розповіли про його незаконне збагачення.

Джерело

2ogoloshenya