Результат пошуку зображень за запитом "чорнобиль"

В зоні Чорнобильської АЕС двоє чоловіків зґвалтували 24-річну туристку, прив’язавши її до дерева.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Київської області.

У повідомленні також йдеться, що зґвалтування було вчинено неприродним шляхом. До того ж, чоловіки пограбували туристку, але їй вдалося втекти і звернутися в поліцію.

За словами дівчини, двоє чоловіки запропонували підвести її до кордону на машині, попередньо відвідавши зону відчуження.

«Щоб проникнути туди нелегально, годину водили її по лісі. Потім ременем прив’язали до дерева і зґвалтували. Після цього забрали у неї мобільний телефон, фотоапарат і зникли», – повідомляють в Нацполіції.

У поліції не повідомляється з якої країни прибула туристка. Але зазначають, що дівчина активно їздила по світу автостопом, про що говорять її відмітки в паспорті. Також вона вела кілька блогів, в яких записувала свої враження.

Правоохоронцям вдалося затримати одного зі зловмисників, який виявився 24-річним киянином. У нього в квартирі знайшли речові докази. Чоловік зізнався у скоєному.

Призначені експертизи. Поліцейські встановлюють місцезнаходження спільника затриманого.

Триває розслідування в рамках відкритих кримінальних проваджень за статтями «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом» та «Грабіж». Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Джерело

2ogoloshenya