Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

 9-річна Анастасія  п'ять днів стежила за матір'ю, яка п'яна спала на лавці

На Південному вокзалі в Харкові 9-річна Анастасія п'ять днів стежила за матір'ю, яка п'яна спала на лавці.

Дитина розповіла, що мала разом із матір'ю їхати в Росію до батька. Про це у Facebook повідомила екс-патрульна Ляна Теремкова.

"Дівчинка розповіла, що вони з матір'ю – одеситки, але останні три роки там не були. До Харкова приїхали для прогулянки, а потім повинні були поїхати назад до Росії, де їх чекає батько дівчинки. Він навіть перерахував їм грошей, щоб мама купила квитки. Але замість цього жінка один раз зводила дитину в Макдональдс, а на інші 5 тисяч накупила собі і всім любителям алкоголю, які були на вокзалі, спиртного. Гроші закінчилися за один день", – повідомила Теремкова.

Правоохоронці склали на горе-матір адмінпротокол за неналежне виконання батьківських обов'язків. Саму дівчинку відвезли в Харківську обласну дитячу клінічну лікарню, пізніше її збираються відправити до Одеси.

Джерело

2ogoloshenya