Злочинець імітував статевий акт, а потім поширював продукцію в мережі, повідомив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні вранці наші співробітники кіберполіції за результатами проведення комплексу оперативно-розшукових і слідчих дій затримали чергового покидька. Так, суду не було ще, а все ж затримали 28-річного покидька, уродженця Житомирської області, який імітував статеві зносини зі своєю дочкою 2017 року народження, і поширював ці фото і відео в інтернеті, отримуючи грошову винагороду. Зроблені цим нелюдом зображення не можу виставити, бо нормальні громадяни не зможуть їх дивитися, від цих фото стає волосся дибки", - написав він.

 

 

Як повідомив Департамент кіберполіції Національної поліції України, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за створення та розповсюдження предметів порнографічного характеру, йдеться в матеріалі obozrevatel.

Поліцейські вилучили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, який зловмисник ховав у дитячих іграшках. За результатами попереднього огляду правоохоронці виявили на телефоні зловмисника файли порнографічного змісту за участі малолітньої дитини. Вилучена техніка передана до експертного центру для проведення усіх необхідних експертиз.

Зазначається, що першочергова інформація надійшла від австралійських колег. Фото зловмисник розповсюджував у мережі за допомогою російського веб-ресурсу "yandex.ru", доступ до якого заборонений на території України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 153 (насильницьке втамування статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

2ogoloshenya