Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Хотів заступитися і потрапив під роздачу: повідомили, за що поліцейський побив чоловіка в метро

Встановили особи поліцейського і чоловіка, якого правоохоронець побив палицею на станції метро Контрактова площа у Києві.

Все почалося з того, що постраждалий чоловік заступився за п'яного пасажира, якого поліцейський хотів затримати чи вивести з метро. Однак в результаті сам потрапив під роздачу. На побитого чоловіка склали адміністративний протокол про опір співробітникові поліції.

"23-річний співробітник управління поліції в метрополітені ГУНП у Києві, перебуваючи на службі, без явної необхідності застосував щодо громадянина, який в цей час перебував на пероні вказаної станції, заходи фізичного впливу та спецзасоби. Дії поліцейського на камеру телефону зняв випадковий свідок", - повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

Також правоохоронці встановили особи та місцезнаходження свідків, яких пізніше опитають. Крім того, повинні визначити тяжкість тілесних ушкоджень, отриманих потерпілим. Для цього призначили судмедекспертизу.

За фактом можливих неправомірних дій поліцейського відкрили кримінальне провадження. Поліцейському може загрожувати до 8 років в'язниці.

Інцидент із побиттям чоловіка стався на станції метро Контрактова площа у Києві 8 липня. Цей факт зафільмували випадкові перехожі та виклали відео у мережу.

 

 

Джерело

2ogoloshenya