Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "зміна караулу в канадф"

У День незалежності Канади оркестр Церемоніальної гвардії Збройних сил Канади виконав відому українську народну пісню.

Про це написав посол України в Канаді Андрій Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

Посол зробив кадри в столиці Канади 1 липня, в День незалежності країни. Виконав композицію оркестр Церемоніальніої гвардії збройних сил Канади. На відео зміна почесної варти біля парламенту в Оттаві проходить під українську пісню "Наливайте, браття ...".

"Це відео має увійти до золотої колекції українських артефактів в світі. Канада. Оттава. Зміна почесної варти біля Парламенту під наше" ... щоб шаблі не брали, щоб Кулі минали ... ", - так підписав свій пост Андрій Шевченко.

Крім того, в соцмережі Андрій Шевченко щиро привітав Канаду зі святом.

"1 липня ця дивовижна (і найбільш українська за межами України) країна святкує свій день народження! Вітаємо друзів, спасибі Канаді і канадцям за приклад того, як жити гідно, в достатку, в злагоді з совістю, в гармонії з природою, з повагою всього світу і великими успіхами. і спасибі оркестру церемоніальні гвардії Збройних сил Канади за цей фантастичний музичний подарунок ", - написав чиновник.

 

 

Джерело

2ogoloshenya