Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

В Україні днями вибухнув черговий антисемітський скандал, ключовою фігурою якого виступив головний військовий прокурор країни Анатолій Матіос.

У своєму інтерв'ю український діяч продемонстрував журналістам свою прихильність до теорій змови і антисемітизму, що «є неприйнятним для політиків ЄС», як заявив активіст Довід Кац, відомий борець проти антисемітизму.

Матіос сказав, що завжди, коли йдуть військові дії, знаходиться єврей, який фінансує державний переворот, провокуючи кровопролиття. Він вважає, що щось подібне і зараз збираються зробити в Україні, згадавши комуніста-єврея Олександра Парвуса, який діяв разом з більшовиками під час революції 1917 року.

Його висловлювання відразу критично прокоментував відомий громадський діяч Едуард Долинський і інші єврейські активісти. Американський центр Симона Візенталя, який веде боротьбу проти антисемітизму з 1977 року, закликав українську владу усунути Анатолія Матіоса від займаної ним посади прокурора.

Джерело

2ogoloshenya