Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

У Чернівецькій області співробітники правоохоронних органів проводитимуть посилений моніторинг місць компактного проживання осіб ромської національності та інших категорій громадян.

Таке рішення було прийняте під час відеоселекторної наради керівництва Національної поліції України, що відбулася 27 червня, пише прес-служба поліції.
"Щоб не допустити скоєння аналогічних злочинів і порушення прав громадян, залежно від їх раси, національності чи релігійних переконань, керівництво Нацполіції визначило низку завдань для стабілізації ситуації у вказаному напрямку. Зокрема, поліціянти будуть проводити посилений моніторинг місць компактного проживання осіб ромської національності та інших категорій громадян", - йдеться у повідомленні прес-служби.
Зазначається, що наразі на території Буковини постійно проживають 5,5 тисяч представників ромської національності. Усі вони ведуть осілий спосіб життя та вважають себе корінними українцями.
"Задля недопущення етнічних конфліктів поліція постійно проводить зустрічі з представниками громадських об’єднань ромів. На сьогоднішній день у Чернівецькій області не зареєстровано злочинів, пов’язаних з порушенням рівноправ’я громадян на ґрунті расової чи національної приналежності, релігійних переконань, вад розвитку чи інших відмінностей", - повідомила прес-служба.

Джерело

2ogoloshenya