Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зробив прогноз, що будівництво ділянки кордону проекту «Стіна» у Харківській області буде завершене до кінця 2018 року.

Про це повідомляє департамент комунікації МВС України.

«Інженерне облаштування державного кордону триває не зважаючи ні на що. Кордон з Росією буде облаштовано, не дивлячись на всі протистояння проросійських сил. У Харківській області протяжність кордону 270 кілометрів, з них 220 ми вже облаштували. У цьому році будівництво завершиться. Паралельно тривають роботи на Луганській та Сумській ділянках кордону», – зазначив Аваков.

Також він розповів, що для посилення охорони ділянки кордону з Росією в Державній прикордонній службі створено п’ять комендатур швидкого реагування.

«Ці підрозділи покликані обороняти кордон у разі необхідності та забезпечувати прихід основних сил. Таких в ДПСУ зараз є п’ять. Більшість із них уже пройшли бойовий вишкіл і підтвердили спроможність виконати поставлені завдання. Комендатура швидкого реагування здатна діяти автономно на будь-якій ділянці державного кордону», – повідомив міністр.

Джерело

2ogoloshenya