Кандидат педагогічних наук, декан факультету природничо-географічної освіти та екології Національного педагогічного університету імені Драгоманова, дружина секретаря Ради національної безпеки і оборони України Ганна Турчинова у коментарі "Громадському", опублікованому 15 червня, заявила, що представники ЛГБТ-спільноти – це "відхилення від норми".

"Слово "гендер" – синонім слова "секс", який у 60-х роках минулого століття в Америці змінили, щоб це, скажімо так, звучало більш-менш пристойно. У Міносвіти [України] є програма до 2020 року, яка передбачає виховання наших дітей за цією гендерною політикою. Проблема з підручниками набагато глибша і серйозніша, ніж вважалося: розмивається поняття статі, розмиваються моральні поняття, на яких тримається будь-яка держава. Тому що держава, як говорив ще Арістотель, тримається на сім'ї", – сказала Турчинова.

За її словами, дитина має "бачити сім'ю і розуміти, що це – ідеал, до якого треба наближатися".

"Будь-яка людина бажає бачити, що після неї залишаються діти-онуки і рід продовжується. Це біологічно і нормально. ЛГБТ не розмножуються. Тому їм потрібно, щоб у них була нова, як то кажуть, кров і плоть. Тому вони зрозуміли, що не можуть зробити це інакше, ніж з дитинства виховувати школярів, що це абсолютно нормально. Бо скільки їх? 1,5–2%? Це відхилення від норми, розумієте? Але коли ви хворієте й у вас температура, ви, мабуть, викликаєте лікаря, а не говорите: "Захищайте мої права, тому що у мене температура", – заявила декан.

На її думку, порушень прав жінок в Україні немає.

"Дискримінація... Можу сказати як жінка: ніхто в Україні не дискримінує жінок. Якщо ви бажаєте взяти кувалду і йти у шахту працювати – будь ласка, беріть і йдіть. Ви вважаєте, це гарно, коли жінка працює в шахті? Ви там колись були, у цій шахті? Ви знаєте, під час СРСР асфальт укладали виключно жінки. І ми ось так виросли і не уявляли, що є таке розуміння, як якась гендерна рівність... Є жіночі роботи, а є чоловічі. Будьте чоловіками, якщо бажаєте, щоб жінки вас кохали. Щоб не "ні риба, ні м'ясо", а чоловік – сильний, мудрий, батько, за яким жінка буде, як за кам'яною стіною", – додала дружина секретаря РНБО.

У березні 2018 року президент України Петро Порошенко сказав, що в Україні немає гендерної нерівності.

7 червня у блозі для "Цензор.НЕТ" Турчинова розкритикувала гендерну ідеологію, яка, за її словами, руйнує сім'ю, підриває традиційні цінності і "веде до вимирання".

Джерело

2ogoloshenya