Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Протягом доби донецькі бойовики 15 разів відкривали вогонь по позиціям українських військових.

Зведення з фронту за 15 червня повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"На Донеччині противник продовжує здійснювати провокаційні обстріли наших позицій із житлових кварталів, прикриваючись мирним населенням. Тричі відкривався вогонь по Водяному зі 120-мм мінометів, стільки ж обстрілів було здійснено по захисникам Богданівки з використанням мінометів різного калібру. По захисникам Лебединського противник відкривав вогонь зі 122-мм артилерії та 120-мм мінометів. Також по Талаківці та Водяному окупант вів обстріл з важкого озброєння. Більшість обстрілів відкривалася з Саханки та сусідніх населених пунктів, які перебувають під тимчасовим контролем ворога", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що бійці ООС відкривали зосереджений вогонь у відповідь з дозволеного озброєння та успішно подавляли вогневі точки противника. Крім того, українські бійці відбили атаку диверсійної групи ворога.

"Темної пори доби, під прикриттям вогню гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, диверсійні групи противника намагалися обійти з флангів позиції захисників Авдіївки. Вчасно відкритий вогонь у відповідь змусив бойовиків відмовитися від своїх намірів та відступити", - розповіла прес-служба.

Серед українських захисників втрат не має.

Джерело

2ogoloshenya