Військові авіатори 11 країн світу восени проведуть навчання на Хмельниччині та Вінничині (ФОТО)

У Вінниці відбулась робоча зустріч між представниками українських Повітряних Сил та Військово-Повітряних Сил Національної гвардії штату Каліфорнія Сполучених Штатів Америки.

Під час зустрічі керівники делегацій, а саме командувач ПС ЗСУ генерал-полковник Сергій Дроздов та командувач ВПС НГ штату Каліфорнія генерал-майор Клей Гаррісон обговорили питання подальших перспективних напрямків двостороннього військового співробітництва.

Украхнські авіатори розповіли про специфіку своєї діяльності, а також показали гостям брифінг-презентацію про діяльність та структуру бригади. Також іноземні гості мали змогу оглянути авіаційну техніку, та дізнатись про технічні особливості та відмінності українських транспортних літаків та вертольотів від американських аналогів.

Обговорювалися й окремі питання щодо планування багатонаціонального навчання "Чисте небо-2018", яке відбудеться восени на Хмельниччині та Вінниччині за участі 11 країн.

Нагадаємо, відповідно плану підготовки до багатонаціонального навчання "Чисте небо - 2018", яке заплановане на осінь цього року у бригаду тактичної авіації імені Петра Франка, що дислокується в Старокостянтинові Хмельницької області, прибула група представників ВПС Національної гвардії штату Каліфорнія.

Джерело

2ogoloshenya