Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Опозиційний Блок вимагає внесення на розгляд Верховної Ради проекту постанови №5642 про визнання незадовільної роботи в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун і звільнення її із займаної посади.

Про це заявив співголова парламентської фракції опозиційного блоку Юрій Бойко в кулуарах Верховної Ради у четвер, 7 червня.

«Ми вимагаємо відставки в.о. міністра охорони здоров'я. Це стосується також її заступника А.Лінчевського, який заявляє про те, що не треба лікувати онкохворих », - зазначив народний депутат.За словами Юрія Бойка, цинічні заяви керівництва МОЗ продемонстрували сутність чинної влади, яка більше зацікавлена ​​в скороченні кількості громадян України, ніж в створенні нормальних умов життя людей.«Ці заяви заступника міністра стоять в одному ряду з діями Супрун із закупівлі ліків, у яких закінчується термін придатності і відсутністю у країні в належній кількості вакцин. Ми вимагаємо негайної відставки цих персонажів, які вбивають всю систему охорони здоров'я України під виглядом реформ. По суті, медичною реформою в Україні займаються люди, якими давно повинна займатися прокуратура », - заявив опозиційний політик.

Джерело

2ogoloshenya