Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "вистрибнув з вікна"

У ніч проти 5 червня біля одного з будинків на просп. Лобановського в Києві перехожі виявили тіло 14-річного хлопця.

Він вкоротив собі віку, стрибнувши з вікна 9 поверху, за попередньою версією слідства. Причиною могла стати погана оцінка з математики, розповіла начальник відділу ювенальної превенції Нацполіціі Києва Оксана Поплавська.

"Напередодні в школі вивісили результати іспитів. І так вийшло, що у хлопця була найнижча оцінка з математики серед однокласників - п'ятірка по 12-бальній системі. З мамою хлопчика поліції поки поспілкуватися не вдалося, тому що жінка в жахливому психологічному стані. Але ми з'ясували, що загиблий не був учасником так званих груп смерті", - повідомила Поплавська.

Вчителі загиблого характеризують його тільки позитивно. Хлопець не був відмінником, але дуже відповідально ставився до навчання. Як розповів поліції батько підлітка, який живе окремо, його син ввечері поводився як зазвичай. Нічого не віщувало біди.

У момент самогубства мама хлопця була в іншій кімнаті. Про те, що трапилася нещастя, жінці сказали сусіди, коли виявили під під'їздом тіло.

Обставини трагедії з'ясовує слідство.

Джерело

2ogoloshenya