Результат пошуку зображень за запитом "Що українці найчастіше купують в інтернеті"

В інтернеті найчастіше купують електроніку, одяг і косметику.

В основному покупцями є молоді люди з високим рівнем доходів.

Товар в інтернеті купують через нижчу ціну, ніж у звичайних магазинах. Також на вибір впливає асортимент та зручність покупок.

Загалом в інтернеті купують техніку та електроніку (23%), одяг, взуття, аксессуари (25%), косметику та парфюмерію (19%). Хоча б один раз в житті ці категорії купували в інтернеті 67-84% опитаних українців.

Найчастіше в інтернеті роблять покупки молоді люди від 18 до 30 років.

5-8% користувачів купують онлайн товари повсякденного використання, товари для дітей, оформляють доставку готової їжі.

У середньому техніку та електроніку купують 5-8 разів на рік. У 70% випадків - це покупки в інтернеті. 30% - у звичайних торгових точках.

Одяг, взуття, аксесуари купують близько 15 разів на рік. В інтернеті — у 50% випадків. Часто цю категорію відмовляються купувати онлайн через складність уточнити всі параметри і характеристики речі.

Косметика і парфумерія купується близько 14 разів на рік. У половині випадків це також покупки в інтернеті. Щоправда клієнти побоюються потрапити на підробку.

Найчастіше в інтернеті купують одяг та техніку.

Серед інших категорій, які в інтернеті купують частіше, ніж у звичайних магазинах, це спортивні товари, товари для дому, автотовари. Для більшості категорій основними перевагами покупок в інтернеті залишаються вигідні ціни, широкий асортимент і зручність.

Джерело

2ogoloshenya