Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

На Івано-Франківщині у селі Петранка Рожнятівського району з пасовиська під лісом зник хлопчик.

Розшукували 4-річну дитину з 19.00 – на пошуки вийшли поліцейські і нацгвардійці. Долучилися десятки людей з довколишніх сіл, приїхали із Калуша та Франківська.

“Хлопчика на Рожнятівщині знайшли! ЖИВИЙ І НЕУШКОДЖЕНИЙ! Дякуємо усім, хто долучився до пошуків!” – повідомила Алла Бойчук на офіційній сторінці  мережі. 

Шукали малюка, як повідомляють в управлінні Надзвичайних ситуацій ОДА, також кінологи – поліцейські та рятувальники з ДСНС, а ще більше десяти лісників, місцеве населення. 

Загалом до пошуків було залучено майже 200 працівників відповідних служб, 10 собак, 15 одиниць техніки. Ще стільки ж долучилося небайдужих волонтерів.

Дитину знайшли в лісі близько 6 години ранку, в задовільному стані. Хлопчика взяли під опіку лікарі. 

Учасники пошуків розказують, що дитину розшукали в лісі біля вогнища. Подробиці згодом. 

Рідні дякують всім, хто допоміг знайти хлопчика.

“Працівники органів поліції Рожнятівщини в телефонному режимі просив подякувати всім за велику допомогу в пошуках хлопчика.

Щиро вдячні всім небайдужим хто приймав участь в пошуках 4-річного хлопчика, який загубився в лісі. Низький Вам уклін,земних благ та Божого благословення. Подяка від рідних та всіх які безпосередньо приймали участь та вболівали душею за маленького Любомирчика. Приймали участь близько 200-250 чоловік”, – написала Ірина Мошків.

“Діти наше багатство, не гроші! Запамятайте! І дружбу та лоюбов і взаєморозуміння, яке згрупувало таку кільксть людей чуйністю та добротою, потрібно цінити! Довгі роки життя Вам,вашим рідним та близьким”, – звернулася до учасників пошуку та спільноти в мережі жінка.

Натомість один з чоловіків Ярослав Голиков, який брав участь у пошуках, повідомив про незадовільну роботу МНС та Нацгвардії:

Головна заслуга в тому що дитина знайшлась- це хлопців з АТО, місцевих жителів та небайдужих людей, які приїхали з різних районів і шукали дитину всю ніч!В черговий раз впевнююсь у тому що наші спецслужби…

P:S національна гвардія лишила місце події в 12:30 ночі і більше не повернулась, хоча обіцяли вернутись в 5 й ранку.

 

Джерело

 

2ogoloshenya