Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "палицею забив свою цивільну дружину"

Працівники Славутського відділу поліції затримали 43-річного мешканця одного із сіл Славутського району, який дерев‘яною палицею до смерті побив свою дружину.

Жінка раптово померла ще 23 травня, пораючись на власному городі поруч з будинком.

Під час поверхневого огляду явних ознак насильницької смерті на її тілі правоохоронці не виявили. Причину смерті прояснила лише призначена слідчим судово-медична експертиза. Експерт встановив, що потерпіла померла внаслідок множинних переломів ребер та закритої травми грудної клітини.

Під підозру потрапив співмешканець загиблої, з яким вони періодично зловживали спиртними напоями та сварилися. Як з‘ясували працівники поліції, того дня чоловік на ґрунті неприязних стосунків дерев‘яною палицею наніс кілька сильних ударів жінці, які і призвели до смертельних травм.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 статті 121 Кримінального кодексу України — Умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Підозрюваний у скоєному зізнався і наразі затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

2ogoloshenya