“Мав статеві стосунки з мамою та її неповнолітніми доньками”: Україну вразила історія 17-річної дівчини, яка збирається заміж за свого ґвалтівника

На Тернопільщині 17-річна Людмила Прошин збирається вийти заміж за свого ґвалтівника, який зараз відбуває покарання за те, що вступив в інтимну близькість з дівчинкою в 12-річному віці.

Про це сказано у випуску програми "Стосується кожного" від 20 травня, який опублікований на YouTube.

"28-річного Юрія вперше в будинок привела мама дівчинки. Люді було всього 12 років, коли вона твердо вирішила, що буде разом з Юрою все життя. Але в їхні відносини втрутилися закон і поліція. Юрія звинуватили в зґвалтуванні неповнолітньої і присудили 11 років позбавлення волі. За співучасть тюремний термін отримала і мама Люди", – описали історію журналісти.

За інформацією видання "Реально", все відбулося в селі Срібне Збаразького району Тернопільської області.

"Протягом півроку 28-річний Юрій Єкало мав статеві стосунки з 46-річною Валентиною та її доньками – 18-річною Іриною і 12-річною Людмилою. Спочатку Валентина, яка до речі заміжня і в той час з чоловіком Муталіном жила в одному будинку, розповідала односельчанам, що Юрій – чоловік старшої дочки Ірини. Але потім батько дівчат почав розповідати, що чоловік, який був неодноразово судимий, має інтимні стосунки з молодшою ​​дочкою – дванадцятирічною Людмилою", – повідомляє видання.

Відзначається, що тепер двоє сестер – Ірина і Людмила, чекають Юрія з в'язниці. Обидві дівчинки під час ефіру заявили, що люблять його.

Сам Юрій, виявляється, закоханий в уже сімнадцятилітню Людмилу, яку і зґвалтував кілька років тому, коли дитина вчилася в шостому класі.

Сама потерпіла запевняє, що все відбулося за її згодою та за великої взаємної любові.

За той час, як її ґвалтівник перебував у в'язниці, вона встигла вийти заміж і народити сина. Зараз дитині вже півроку.

В якості експерта в студію запросили юриста Ганну Маляр. Вона назвала ситуацію такою, що не вкладається в голові.

"Їй було 12, а йому 28 коли у них сталася близькість. Далі вирок – 11 років за згвалтування … Але пройшло 6 років. Він все ще в колонії. Вона за цей час вже була одружена з іншим, народила дитину і… зрозуміла, що любить свого "ґвалтівника". Каже, що у них був секс за взаємною згодою, вони люблять один одного і вона не розуміє, чому його засудили. Вони переписуються. Він їй шле з колонії цілі зошити, списані зізнаннями в коханні. І вони збираються одружитися", – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Джерело

2ogoloshenya