Результат пошуку зображень за запитом "Сергій Скрипаль виписаний з лікарні Солсбері"

У Солсбері 4 березня були отруєні колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія Постраждалий при отруєнні у Солсбері колишній співробітник ГРУ Сергій Скрипаль виписаний з лікарні.

За словами виконавчого директора районної лікарні в Солсбері, де лікували Скрипаля, Кари Чарльз-Баркс, це подія "фантастична новина".

Як відомо, Юлія Скрипаль, що постраждала в результаті отруєння, покинула лікарню в квітні. Нагадаємо, в англійському місті Солсбері 4 березня були отруєні колишній офіцер ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія, що спровокувало великий міжнародний скандал. Уряд Великобританії заявив, що Росія стоїть за отруєнням Скрипалів, разом з тим, РФ заперечує будь-яку причетність і звинувачує британців у вигадуванні "фальшивої історії".

 Через отруєння Скрипаля у Великобританії ряд країн, зокрема учасниці Євросоюзу, а також США і Канада прийняли рішення вислати російських дипломатів. Зокрема, на даний момент до вирішення Великобританії про видворення російських дипломатів приєдналися 28 країн. Таким чином, на даний момент ухвалено рішення про видворення дипломатів 147.

Джерело

2ogoloshenya