Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Водій провчив хлопця, який показав середній палець

У Тернополі 28-річний чоловік забрав телефон у 12-річного школяра за непристойний жест.

Мати підлітка звернулася в поліцію, бо її сина пограбували, повідомляє прес-служба Національної поліції в Тернопільській області.

"Підлітки бешкетували, і в момент, коли повз проїжджав мікроавтобус марки Mercedes, син показав товаришу середній палець. Водій транспортного засобу сприйняв цей жест як образу, вийшов з машини і вирвав з рук школяра мобільний.

Далі вирішив ще й батьків присоромити за вчинок сина. Знайшов серед контактів в телефоні підлітка номер матері, набрав її і сказав, що забирає апарат зв'язку собі, як покарання за те, що не зуміла виховати хлопчика", - йдеться в повідомленні.

Чоловік виявився жителем Тернополя, який працює торговим представником. Його знайшли завдяки камерам відеоспостереження.

"Свій вчинок зловмисник теж пояснив тим, що вирішив покарати школяра і його рідних за непристойний жест, а що його дії Кримінальний кодекс трактує як пограбування - не замислювався", - додали правоохоронці.

Відкрили кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення підозри. Телефон вилучили.

Джерело

2ogoloshenya