Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

У покинутому будинку знайшли мертву дитину

15 травня у селі Андріяшівка Роменського району на Сумщині місцева жінка знайшла тіло немовляти в покинутому будинку.

Тіло новонародженої дівчинки лежало на підлозі загорнуте у куртку. Жінка викликала поліцію.

" До встановлення особи породіллі та її розшуку залучили всіх без виключення працівників Роменського відділу поліції та кримінальної поліції обласного апарату, - каже начальник ГУНП Сумської області Микола Лушпієнко. - Село, в якому сталася надзвичайна подія достатньо велике, тому поліцейські заходили в кожну домівку, спілкувались з кожним членом родини, аби отримати хоч яку інформацію про жінок, які могли бути вагітними, або могли мати відношення до народження цієї дитини".

Таку ж роботу правоохоронці провели з медичними працівниками. Впродовж години опитали понад 200 людей. Серед опитаних знайшлась людина, яка підказала правоохоронцям, що серед місцевих жінок є одна, яка останнім часом помітно погладшала.

Поліцейські перевірили 34-річну підозрілу жінку. Вона живе із матір'ю в цьому ж селі та вже має неповнолітню дитину. Жінка пройшла медичний огляд, який виявив, що нещодавно вона народжувала. Тоді породілля зізналась, що народила дитину , загорнула її в куртку та залишила в будинку. Вона пояснила, що дівчинка вже народилась мертвою.

В поліції відкрили кримінальне провадження і проводять всі необхідні слідчі дії. Тіло дитини направили в морг для встановлення причини смерті. Якщо жінку визнають винною в загибелі доньки, їй загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Джерело

2ogoloshenya