Львів’янка Уляна Оксенюк перемогла в конкурсі «Місіс Україна Відкритий світ – 2018».

Відтак вона представлятиме Україну на конкурсі «Місіс Всесвіт». Про це жінка написала на своїй сторінці у Facebook.

"Львів, перемога наша! Я отримала першу корону Міміс Україна Відкритий світ-2018! Це означає, що я представлятиму Україну на конкурсі Місіс Всесвіт на Філіпінах!", - написала переможниця.

Для участі у фіналі конкурсу було відібрано 10 претенденток з усіх регіонів України, які є громадянками України, віком від 25 до 45 років. Учасниці – заміжні, соціально активні, мають хобі, відбулись як особистість. Обов’язковою умовою є також участь у соціальних проектах і благодійність.

Уляна Оксенюк – сімейний адвокат, юрист із сімейного права. Співзасновник ресторану «DELIZIA», в якому виконує обов’язки керівника, діловода, бухгалтера, дизайнера. Власниця салону ексклюзивних вечірніх та весільних суконь «VALERI».

Освіта: юридичний та біологічний факультети Львівського національного університету імені Івана Франка. Аспірантура Інституту екології Карпат Національної академії наук України. Академія професійного бухгалтера.

Найбільшим своїм надбанням, досягненням і багатством вважає своїх трьох дітей, сім’ю та батьків.

Народилася та виросла у Львові, де і познайомилася зі своїм коханим чоловіком Даніелем, який родом з Італії. Вони спільно вирішили жити, працювати, творити та виховувати своїх дітей в Україні.

Сім’ю Уляна називає найбільшим стимулом до безупинного руху, до досягнення нових кар’єрних вершин, до безперервного навчання та вдосконалення. Вважає, що освіта не закінчується на отриманні диплому, а здобувається впродовж усього життя.

Найважливіші професійні цілі:

Як сімейного юриста – зробити усе можливе, щоб допомогти клієнтам зберегти сім’ю, а не розлучитися;

Як керівниці ресторану – докласти усіх зусиль, щоб кожен відвідувач «DELIZIA» повертався із задоволенням  та впевненістю отримати бездоганний сервіс та високоякісні страви;

Як власниці салону ексклюзивних суконь – щоб кожна жінка відчувала себе неперевершеною.

Головною метою як матері – виховати своїх дітей людьми із великої букви.

Джерело

2ogoloshenya