Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "Екологічна свідомість: чому потрібно відмовитися від стаканчиків для кави"

Усе більше кав'ярень закликають клієнтів приходити з власними чашками, бо стаканчики для кави майже неможливо перероблювати.

Для багатьох брати з собою каву щоранку - це звичка, проте перероблювати одноразові стаканчики з-під неї майже неможливо через їхній склад. Ззовні у них картон, а в середині - поліетилен, який не дає каві вилитися.

Використання таких стаканчиків колосальне, тож деякі українські кав'ярні заохочують відвідувачів приходити з власними чашками - пропонують знижки на каву у власні горнятка.

Щороку середньостатистичний американський працівник використовує 500 стаканів, а Британія використовує 2,5 млрд стаканів на рік. Через це британські депутати пропонують ввести "податок на лате". За каву з собою доведеться доплатити ще приблизно 9 грн.

Так власники кав'ярень мотивують відвідувачів приходити з власними чашками. Отримані кошти підуть на поліпшення інфраструктури переробки сміття в місті.

Джерело

2ogoloshenya