Результат пошуку зображень за запитом "як правильно доглядати за руками"

Французи вважають руки візитівкою жінки. За цією частиною тіла треба стежити так само ретельно, як і за обличчям.

На руках не можна зробити пластичну операцію або ін'єкційно розгладити зморшки. Саме руки і шия видають вік жінки. Однак, є спосіб обдурити оточуючих.

Дуже суха шкіра рук: причини

Ступінь сухості шкіри залежить від водно-ліпідного балансу організму. На жаль, його легко порушити. Що саме впливає на сухість ручок буває важко визначити.Наші руки можуть страждати не тільки на вулиці, але і вдома. Миючі засоби руйнують верхній шар епідермісу і призводять до втрати природного захисного шару. Не буває рідини для миття посуду, яка береже руки, але жири при цьому нещадно розщеплює. Засобу незрозуміло, де руки, а де жир.Фактори можуть бути і всередині нас. Нестача вітамінів – часта причина сухості рук. Постійні стреси і нервові перенапруження можуть призвести до сухої шкіри, а іноді і зовсім спотворити руки. Робота з паперами може служити причиною подразнення шкіри долонь і пальців. Папки краще замінити з картонних на пластмасові і не контактувати з паперовим пилом. А іноді справа може бути і в генетичному недостатньому меланіні.Щоб поліпшити свій зовнішній вигляд, потрібно почати з правильного харчування. Особливу увагу потрібно приділяти осені і весні. У разі дуже сухої шкіри рук приймайте вітаміни груп A, B, C, E, D, PP.

Щодня вживайте 2 літри рідини. Це може бути не тільки вода, але і натуральні соки, і супи. Їжте багато м'яса, жирної риби, зелені, горіхів, молочних продуктів та фруктів/овочів. Проте краще не вживати рис, вівсянку, кефір, шипшину, брусницю, сушені яблука, морквяний сік і кавуни. Салати ж заправляйте жирною сметаною або нерафінованою олією (оливковою, кукурудзяною, соняшниковою). Крім того, слід один раз на день з'їдати просто одну чайну ложку рослинної олії.

Джерело

2ogoloshenya