991146

Бути сильною жінкою – не складно, такою може стати будь-яка жінка. Просто потрібно знати, хто ти і приймати себе такою, але все ж постійно намагатися ставати краще.

Щоб бути сильною жінкою, потрібно вести себе як сильна жінка. Ось кілька звичок, які ви можете перейняти для себе:

  1. Вони роблять свою кар’єру пріоритетом.

Сильні жінки роблять те, що їм дійсно подобається. І вони постійно в цьому розвиваються. Вони вчаться, дізнаються щось нове, отримують новий досвід, вони торують собі стежку до того майбутнього, яке вони собі хочуть.

  1. Вони не влаштовують драми.

Сильні жінки не кричать на друзів, на своїх чоловіків, вони не скаржаться і не ображають людей, які зробили їм боляче. Вони вирішують саму суть проблеми і уникають конфліктних ситуацій. Сильні жінки контролюють свої емоції, що б не трапилося.

  1. Вони не бояться бути чесними.

Сильна жінка може поставити вас на місце. Вона не боїться висловити свою думку, вона не буде мовчати – вона завжди чесна, іноді навіть собі на шкоду.

  1. Вони не витрачають час на ревнощі.

Сильні жінки зосереджені на собі. Вони не егоїстичні, але не витрачають час на переживання про те, що роблять інші люди. Вони не заздрять, коли колеги випереджають їх, вони не засмучуються, коли друзі процвітають. Сильні жінки вміють щиро радіти чужому успіху.

  1. Вони зберігають себе для кращого, скільки б часу на це не було потрібно.

Сильні жінки не погоджуються на менше – в роботі, дружбі, коханні. Вони знають собі ціну, і що найважливіше – вони знають, чого варті. Тому вони не погоджуються на те, що не на 100% те, що вони хочуть, і що їм потрібно в житті.

  1. Вони знають важливість дружби.

У сильних жінок немає сотень друзів, тому що вони ретельно їх вибирають. Вони знають, який вплив чинять близькі люди на їхнє життя, тому оточують себе тільки впевненими і щирими людьми.

  1. Їх так просто не налякати.

Сильні жінки впевнені. Вони вірять, що можуть зробити все, чого забажають. Сильні жінки знають свої сили і не дозволять нікому говорити, що вони ні на що не здатні.

  1. Вони не терплять неповаги.

Сильні жінки вміють постояти за себе. Вони не дозволяють іншим топтатися по ним або говорити про них негативно. Сильні жінки ніколи не принижують інших жінок, тому не терплять неповаги і на свою адресу.

  1. Вони зустрічаються тільки з гідними чоловіками.

Сильні жінки люблять відносини. Вони не вважають себе надто хорошими для чоловіка (для хорошого чоловіка). Але вони й не люблять зустрічатися безцільно. Якщо сильна жінка йде на побачення, це тому що їй цікава ця людина, а не тому, що їй нудно, або вона хоче безкоштовно повечеряти. Її час цінний, і вона не буде витрачати його даремно.

  1. Вони вчаться на своїх помилках.

Вони не шукають провину в інших людях, а беруть відповідальність на себе за те, що роблять не так, і вчаться на своєму досвіді. Сильні жінки не ідеальні, вони просто знають, що, щоб чогось досягти, потрібно вчитися на своїх помилках і не повторювати їх.

  1. Вони не дозволяють собі надовго випасти з колії.

Сильним жінкам теж іноді складно і сумно, але коли настають такі періоди, вони не вбивають дні і тижні в депресії і стражданні. Вони встають і йдуть далі. Вони не дозволяють іншим людям контролювати їх настрій і емоції.

  1. Вони ніколи не здаються.

Вони не зраджують свої мрії, відносини, свої принципи. Не те щоб вони не вміють йти на компроміс, але якщо для них щось дійсно важливо, то вони не відступлять.

Джерело

2ogoloshenya