Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Фото Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Вчора вранці прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону затримали чоловіка кавказької зовнішності, який намагався незаконно дістатись Угорщини.

Дільничний інспектор помітив невідомого у лісосмузі на відстані 150 метрів до лінії кордону. Іноземець не мав при собі жодних документів, проте назвався громадянином Російської Федерації. У ході перевірочних заходів прикордонникам вдалось з’ясували, що затриманий перебуває у розшуку на території Росії за вчинення низки кримінальних злочинів. У складі організованого угрупування він займався так званим «чорним ріелторством». Скуповуючи незаконним шляхом частки квартир у Москві, він та його спільники змушували сім`ї залишати свої домівки або продавати їх за безцінь. Окрім того, перевіряється можлива причетність правопорушника до організації незаконного переміщення через українсько-угорський кордон групи нелегалів з Афганістану, затриманих сьогодні вранці спільно з угорськими правоохоронцями.

Наразі, тривають фільтраційні заходи з залученням офіцерів оперативного підрозділу. Після з’ясування усіх обставин правопорушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Його подальшу долю визначить суд.

Джерело

2ogoloshenya