26-річний зловмисник раніше працював на підприємстві, а перед звільненням зробив собі дублікати ключів, і у вихідні, скориставшись ними, викрав вантажний бус та електроінструменти вартістю близько 20 тисяч гривень.

1 травня до Зарічанського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що з місцевого підприємства, яке займається монтажем водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування, на вихідні, в період з 29 квітня по 1 травня, невідомий викрав вантажний бус «Nissan Interstar» вартістю 150 тисяч гривень та електроінструменти на загальну суму близько 20 тисяч.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські 2 травня затримали зловмисника. Ним виявився 26-річний місцевий житель, який раніше працював на цьому підприємстві. Перед звільненням чоловік зробив собі дублікати ключів і на вихідні скористався ними.

Усе викрадене правоохоронці вилучили. Тепер горе-крадію доведеться відповідати перед законом за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

2ogoloshenya