Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Мережу аптек “МТК” на Хмельниччині підключено до програми лояльності ПриватБанку “Бонус Плюс”.

Відтак ліки в цій мережі аптек для жителів Кам’янця-Подільського, Хмельницького, Городка, Чемеровець та Полонного стали доступнішими. До того ж, уже не вперше.

“Усього 2,5 місяці нам було достатньо, аби переконатися, що подолянам потрібна програма “Бонус Плюс” від ПриватБанку, - розповідає пані Галина, директор Хмельницької філії ТОВ “МТК”. - До цієї програми наші аптеки було підключено ще у 2008 році. Та наприкінці 2017 року ми вирішили відмовитися від “Бонус Плюс” і вже за кілька місяців пошкодували про прийняте рішення. Як виявилося, нашим клієнтам важливо мати можливість розрахунку за медикаменти карткою ПриватБанку, адже за нараховані бонуси вони роблять нові покупки без зайвих витрат. Тому разом з повторним підключенням до програми “Бонус Плюс” ми повернули лояльність подолян до послуг нашої мережі”.  

"Для багатьох клієнтів саме логотип “Бонус Плюс” є аргументом для того, щоб скористатись послугами того чи іншого закладу, – зазначає Олександр Дзяворук, керівник напрямку розвитку програм лояльності Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку. – За умовами програми “Бонус Плюс”, оплачуючи ліки платіжними картками ПриватБанку в торгівельній мережі партнерів, клієнти отримують від 1 до 10% від вартості покупки на бонусний рахунок. В подальшому, за накопичені бонуси можна здійснити покупки в цих самих торгових точках”.

В Хмельницькій області до програми “Бонус Плюс” підключені близько 400 аптек, адреси та номери телефонів яких можна переглянути на сайті та в окремому мобільному додатку для смартфонів.

Окрім аптек, розрахуватися бонусними коштами за товари та послуги можна в усіх торгових точках України, що є партнерами програми “Бонус Плюс”.

2ogoloshenya