Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "На Волині затримали ґвалтівника, що втік із виправного центру"

Ґвалтівника, котрого розшукували після втечі зі колонії на Івано-Франківщині, затримали у селі Тростянець на Волині.

Чоловік сидів у тюрмі з 2010 року і мав вийти на волю наступного року, однак тепер йому прийдеться відсидіти новий термін і той, який залишився з минулого покарання.

Засуджений зник 24 квітня з виправного центру № 118 у Долині, зникнення виявили під час поіменної перевірки.

Правоохоронцям пояснив, що втікав, бо хотів побачитися з рідними.

Раніше повідомлялось, що утікач є уродженцем села Мукошин, що на Волині. 51-річного чоловіка засудили ще у січні 2010-го до 9 років позбавлення волі за порушення недоторканності житла, зґвалтування, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, крадіжку та грабіж. Втім, за рік до виходу на волю, зловмисник утік із виправного центру.

Долинський виправний центр № 118 – це не установа закритого типу, де засуджені відбувають покарання у формі позбавлення волі, а у формі обмеження волі. У ньому немає посиленої охорони та осіб, які несуть службу зі зброєю. Крім того, у центрі немає огорожі.

Спочатку утікач відбував покарання в установі закритого типу, але зарекомендував себе з позитивного боку, тому заробив заохочення: отримав пільгу згідно ст. 82 ККУ («Заміна невідбутої частини покарання більш м’яким»), тому його перевели з установи позбавлення волі в установу з обмеженням волі. Уже перейшовши до виправного центру, чоловік поводився не так позитивно, зокрема часто порушував режим.

Джерело

2ogoloshenya