Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Фото Фестиваль Повітряних Зміїв. Кам'янець.

МІНІФЕСТИВАЛЬ ПОВІТРЯНИХ ЗМІЇВ

Місце проведення: Новий Замок в Кам'янці-Подільському

Дата проведення: 5-6 травня

Про захід:

5-6 травня на території Нового Замку (Валах Замку) у Кам’янці-Подільському відбудеться сімейний міні-фестиваль повітряних зміїв, де будуть проходити різноманітні тематичні майстер-класи, навчання із конструкції та запуску повітряних зміїв, змагання на швидкість запуску, вправність пілотування та витривалість юних учасників. Цього року на фестивалі відбуватимуться також лекторії-розмови для батьків. На захід завітає речник МОЗ України – Олександр Ябчанка із тематикою про сучасне здоров’я та медицину, буде зустріч-розмова також із психологами на тему «Відверта розмова», на місці стартуватиме проект для дітей «Школа юних поліцейських», а про свої подорожі та досвід повітроплавання розкажуть представники Кам’янець-Подільського центру Повітроплавання.

Учасниками можуть бути всі хто вміє і хоче навчитись запускати повітряні змії. Придбати змії та сувенірну продукцію можна також на місці від партнерів заходу, або попередньо на офіційній сторінці фестивалю.

Реєстраційний внесок на захід 60 грн, але для тих, хто попередньо зареєструється внесок становитиме 40 грн. Кожен із учасників отримає свою відзначку, чай та печиво, а переможці змагань призові медалі та подарунки від наших партнерів.

  


Фото Вечірній Кам'янець.ФЕСТИВАЛЬ ПОВІТРЯНИХ КУЛЬ "КУБОК ПОДІЛЛЯ"

Місце проведення: Кам'янець-Подільський

Дата проведення: 18-20 травня

ОРІЄНТОВНА ПРОГРАМА

Про захід:

З 18 по 20 травня в Кам’янці-Подільському пройде етап Кубку України «Кубок Поділля», а також традиційна повітроплавна фієста, кульмінацією якої є шоу вечірнього світіння аеростатів.

Саме в ці дні городяни відзначатимуть День міста.

Середньовічний Кам’янець-Подільський під час фестивалю повітряних куль дарує численним гостям свято, безліч розваг, неперевершену атмосферу, і з кожним роком залучає все більше і більше відвідувачів. Захід проводиться з 1999 року.

Зазвичай, у фестивалі беруть участь 10-15 екіпажів теплових аеростатів з усіх куточків України та зарубіжжя. Помилуватися польотами можна буде щодня вранці і ввечері, а при бажанні можливо взяти безпосередню участь, відчути радість свободи польоту та приєднатися таким чином до повітроплавного товариства. Місце збору і передполітний брифінг - біля центрального входу в готель «7 Днів». Польоти проходять виключно над містом.


11СВЯТО МОРОЗИВА "РУДЬ"

Місце проведення: Кам'янець-Подільський, територія міського парку Героїв Євромайдану по вул. Шевченка

Дата проведення: 13 травня

Час проведення: з 12.00 до 17.00 год.

Про захід:

Проведення дитячого свята стало вже традиційним у нашому місті. У містечку розваг проходитимуть майстер-класи, атракціони, розваги та веселощі на будь-який смак та для будь-якого віку. 150 подарункових наборів та безкоштовне морозиво організатори вручать дітям загиблих та поранених учасників АТО, дітям-сиротам та з малозабезпечених сімей.

Цього року захід відбуватиметься на території міського парку Героїв Євромайдану по вул. Шевченка з 12.00 до 17.00 год. У програмі свята також - організація конкурсів для дітей, розіграш призової лотереї, виступи колективів художньої самодіяльності. 

 

 

 

 


 ÐœÑ–сто прийматиме дитячий фестиваль "Grand Fest Kaм’янець. Весна-2018"ДИТЯЧИЙ ФЕСТИВАЛЬ "GRAND FEST KAМ’ЯНЕЦЬ. ВЕСНА-2018"

Місце проведення: Кам'янець-Подільський

Дата проведення: 4-6 травня

Про захід:

Кам’янець-Подільський традиційно підтримує дитячу та юнацьку творчість, і 4-6 травня у місті вкотре пройде Міжнародний мистецький фестиваль-конкурс "Grand Fest Kaм’янець. Весна-2018".

4 травня, у п’ятницю, очікується приїзд усіх колективів, їхнє розміщення та екскурсії містом. Також цього дня відбуватимуться репетиції та збори оргкомітету фестивалю.

У суботу, 5 травня, – урочисте відкриття фестивалю та конкурсна програма за жанровими номінаціями. Ввечері – дискотека та нічна екскурсія у Старій Фортеці.

Гала-концерт переможців, нагородження та майстер-класи від членів журі – 6 травня, у неділю.

Серед зіркових членів журі - режисер-постановник шоу "Вартові мрій " Євген Кот, хореограф Сергій Костецький.

 

 

 


 ДИТЯЧИЙ МУЗИЧНИЙ ТАБІР "MUSIC CAMP INTERNATIONAL"

Місце проведення: Кам'янець-Подільський

Дата проведення: 4-9 червня

Про захід: Вперше у Кам'янці-Подільському відбудеться унікальний проект, коли дві сотні дітей безкоштовно матимуть змогу взяти участь в музичній та освітній події міжнародного рівня - «Music Camp International».

Усього за 5 днів, з четвертого до дев’ятого червня, діти зможуть опанувати по таких два музичних інструменти, як віолончель, флейта, скрипка, гітара, орф, золоті дзвіночки, а також навчитись співати у хорі чотирма мовами світу.

Після такого своєрідного навчання відбудеться урочистий концерт у супроводі професійного Хмельницького симфонічного оркестру.

Разом з командою викладачів навчати дітей буде засновниця і розробник унікальної методики та директор проекту, відомий диригент Констанція Фортунато. На батьківщині, у Сполучених Штатах Америки, Констанція очолює Schola Cantorum - громадську хорову програму для дітей та молоді, а також є диригентом Сelebration Choir – дорослого хору в окрузі Монтерей Бей. Має ступінь ад`юнкт-професора та надає консультативні поради у США.

Запрошуються всі діти віком від 11 до 16 років, музична освіта не вимагається.

Реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/LCXKl1qUxD7NqWpD2 триває до 15 травня.


 ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕТНО-КУЛЬТУРНИЙ СПОРТИВНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "БИТВА В ФОРТЕЦІ-ІІІ"

Місце проведення: Кам'янець-Подільський, Стара фортеця

Дата проведення: 25-26 травня

Про захід:

Кращі українські бійці змішаних єдиноборств зустрінуться у Кам’янці-Подільському в рамках міжнародного турніру ММА PRO UKRAINE 17. У програмі – 8 професійних поєдинків з ММА, бої з бойового самбо та кікбоксингу серед професіоналів і справжня лицарська дуель!

На середньовічній арені кращі спортсмени боротимуться за титули: чемпіона України з професійного ММА, Інтернаціонального чемпіона з професійного ММА, чемпіона України з професійного бойового самбо, чемпіона України з кікбоксингу за версією К1 серед професіоналів.

Запрошуємо усіх поціновувачів змішаних єдиноборств на подію. Вболіваємо за кращих спортсменів разом!


Изображение8

МІЖНАРОДНИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ “БРУКІВКА”

Місце проведення: Кам'янець-Подільський

Дата проведення: 22-24 червня

Про захід: Кінофестиваль «БРУКІВКА» – перший Кам’янець-Подільський фестиваль сучасного українського кіно, який створений підтримати таланти молодих режисерів аматорів та професіоналів зі всієї України. Протягом кінофестивалю відбуваються зустрічі з відомими діячами у сфері кінематографу: акторами, режисерами, дизайнерами по костюмам, постановниками трюків та бойових сцен, сценаристами, організаторами різних кіно-івентів, разом із ними проводяться майстер-класи та спілкування у форматі «Живої бібліотеки».

2ogoloshenya