Розклад сеансів кінотеатру "Сінема"

(МЦ "Юність" пр. Грушевського 15, м. Кам'янець-Подільський, тел. (067) 300-11-15)

З 29 березня по 4 квітня:


Постери: Фільм - Шерлок Гномс

Шерлок Гномс 3D

США, Великобританія, 2018

Режисер: Джон Стівенсон

Студія: Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer

Жанр: анімація, детектив, комедія, сімейний, фентезі

Тривалість: 85 хв.

ОПИС ФІЛЬМУ:

Гномео та Джульєтта переїжджають до Лондона. Ох, скільки всього нового їх чекає, скільки пригод і відкриттів. Весна вже зовсім близько, тому всі садові гноми готуються до неї як можуть. Але по величезному мегаполісі проходить серія викрадень їхніх побратимів. Тепер кожен садовий гном боїться за свою цілісність, адже забрати можуть і його. І сталося найстрашніше – викрали всіх друзів Гномео і Джульєтти, тільки цю любовну парочку пронесло. Шукати зниклих гномів готовий найкращий сищик на Землі – Шерлок Гномс. Він разом зі своїм постійним супутником Ватсоном зробить усе можливе, щоб урятувати існування садових гномів.


Постери: Фільм - Дикі предки

Дикі предки

Великобританія, Франція, 2018

Режисер: Нік Парк   

Жанр: анімація, пригоди, сімейний

Тривалість: 95 хв.

ОПИС ФІЛЬМУ:

Тисячі років тому на Землі жили наші найдавніші предки. Вони існували разом із динозаврами, мамонтами та іншими вже вимерлими створіннями. Ми побачимо той світ очима печерної людини Дага. Він дуже сміливий, упертий, але не блищить розумом. Його родину та друзів турбувало тільки питання про видобуток їжі, поки на їх землю не прийшов Лорд Нут. Він робить справжню революцію у світі, переходячи від кам'яних знарядь до бронзових виробів. На землі Дага він знаходить дорогоцінні камені, які зможе добре використовувати для будівництва свого Бронзового міста. Єдиний шанс Дага відвоювати свою землю – зіграти у гру зі шкіряним м'ячем і перемогти. Але це простіше сказати, ніж зробити.


Тихоокеанський рубіж: Повстання, 3D

США, 2018

Жанр: фантастичний екшн

Режисeр: Стівен С. ДеНайт

У ролях: Джон Боєга, Скотт Іствуд, Кейлі Спаені

Тривалість: 111 хв.

ОПИС ФІЛЬМУ:

Знищивши Глотку, яка з’єднувала нашу планету та світ Кайдзю, захисники Землі убезпечили людство від вторгнення цих монстрів на тривалий час. Минуло чимало років, геройський вчинок маршала Пантекоста не пройшов дарма – він врятував мільярди життів. Тепер його вже дорослий син Джейк надійшов на службу Єгерів (величезних роботів, якими управляє пара людей), щоб рятувати Землю, якщо це знадобиться.


Першому гравцю приготуватись, 3D

США, 2018

Жанр: пригоди, наукова фантастика, 12+

Режисeр: Стівен Спілберг

У ролях: Тай Шерідан, Олівія Кук, Бен Мендельсон, Саймон Пегг, Марк Райленс, Ті Джей Міллер

Тривалість: 140 хв.

ОПИС ФІЛЬМУ:

На дворі 2045 рік. Світ загруз на межі хаосу, адже велика частина населення просто виживає без достатніх коштів для існування. Щоб піти від непривабливої реальності, багато хто проводить час у грандіозної віртуальній грі OASIS. Її створив ексцентричний і геніальний мільярдер Джеймс Холлідей. Після своєї смерті він заповів все своє майно (а це півтрильйона доларів і влада над грою) єдиному гравцеві – тому, хто першим добереться до ретельно захованого пасхального яйця. Весь світ тепер готовий поборотися за ці неймовірні багатства. До змагання приєднується і звичайний хлопець-сирота Джон Уоттс, якому майже відразу пощастило знайти перший ключ на шляху до яйця. Але тепер він став великою перешкодою для якоїсь організації, що планує захопити гроші для своїх корисливих цілей. І полювання за Уоттсом буде не тільки у віртуальному світі повному відсилань, небезпек і неймовірного адреналіну…

Розкрадачка гробниць: Лара Крофт (3D)

США, 2018

Жанр: пригоди, бойовик

Режисeр: Роар Утхауг

У ролях: Алісія Вікандер, Деніел Ву, Уолтон Гоггинс, Домінік Уест

Тривалість:118 хв.

ОПИС ФІЛЬМУ:

Безстрашна Лара Крофт (Алісія Вікандер) – донька уславленого археолога, що давно загинув за загадкових обставин. Від зникнення батька пройшло 7 років. Зараз їй 21, і вона не поспішає очолити міжнародну бізнес-імперію, що належала батькові. Вона мешкає у Лондоні, вчиться у коледжі та працює велокур’єром. Дівчина отримує доступ до документів батька, і це переконує її відправитися у свою першу експедицію до місця, яке вказав за життя батько. Там його бачили востаннє. Це острови неподалік узбережжя Японії.

Легенда Карпат

Україна, 2018

Жанр: історія, драма, пригоди

Режисeр: Сергій Скобун

У ролях: Валерій Харчишин, Марія Яремчук, Михайло Грицкан, Богдан Ластівка

Тривалість: 92 хв.

ОПИС ФІЛЬМУ:

Події розгортаються в українських Карпатах у 18 столітті. Життя простих людей під гнітом польської шляхти, молдовських бояр та угорських феодалів було нестерпним. Активний спротив чинили загони опришків. Найвідомішим їхнім ватажком був Олекса Довбуш (Валерій Харчишин). І до яких би підступних методів не вдавались його вороги, для перемоги над сміливими опришками начолі з Олексою цього було мало.



Розклад сеансів / Ціна 

Синій зал:

10:00    Шерлок Гномс – 40 грн. (1 год 15 хв)

11:30    Шерлок Гномс 3D – 45 грн. (1 год 15 хв)

13:00    Дикі предки – 50 грн. (1 год 15 хв)

14:30    Кролик Петрик – 50 грн. (1 год 20 хв)

16:00    Тихоокеанський рубіж 3D – 55 грн. (1 год 40 хв)

18:00    Кролик Петрик – 60 грн. (1 год 20 хв)

19:45    Першому гравцю приготуватися – 60 грн. (2 год 05 хв)

22:00    Першому гравцю приготуватися – 60 грн. (2 год 05 хв)

Червоний зал:

10:00 Лара Крофт – 40 грн. (1 год 45 хв)

12:00 Першому гравцю приготуватися – 45 грн. (2 год 05 хв)

14:30 Легенда карпат – 50 грн. (1 год 20 хв)

16:15 Дикі предки – 55 грн. (1 год 15 хв)

18:00 Легенда карпат – 60 грн. (1 год 20 хв)

19:45 Тихоокеанський рубіж – 60 грн. (1 год 40 хв)

21:45 Тихоокеанський рубіж – 60 грн. (1 год 40 хв)

 

 

2ogoloshenya