Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Результат пошуку зображень за запитом "українців масово атакують змії"

Днями двоє жителів Львівської області потрапили до реанімації через укуси змій.

Відомо, що постраждалі перебувають у стані середнього ступеня тяжкості.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА

Так, до реанімаційного відділення Городецької ЦРЛ госпіталізовано жителя села Родятичи, 1970 року народження з діагнозом: укус змії в область правої кисті. У зв'язку з погіршенням стану здоров'я 17:30 год. постраждалого відправили до Львівської ОКЛ.

Разом з тим, в Жидачевську ЦРЛ госпіталізовано жительку села Попутники, 1960 року народження, з діагнозом: укус змії в область правої нижньої кінцівки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці, відчувши практично літнє тепло на вулиці, поспішають вибратися для відпочинку на природу. Але в лісі слід бути дуже обрежним, адже ліси таять приховані й не дуже загрози для вашого здоров'я. Так, відпочинок в лісі може завершити укусом кліща або навіть змії.

Слід знати, що змії кусають тільки коли захищаються. Для того, щоб убезпечити себе і вберегтися від нападів змій, відпочиваючи в лісах та парках потрібно обстежити палицею зарості. Крім того, для активного відпочинку слід вибирати надійне взуття й вибирати широкі штани, які бажано заправляти в чоботи.

У випадку, якщо не вдалося уникнути укусу змії в рамках першої медичної допомоги слід відразу ж видалити отруту з рани. Зробити це потрібно негайно..

Джерело

2ogoloshenya