Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

За життя потерпілого борються лікарі

Нещастя сталося вчора в другій половині дня одразу за селом Мар’янівка Хмельницького району на колії поблизу залізничної будки.

Чоловіка, що випав, знайшли жителі села, які й викликали швидку допомогу.

За словами очевидців, «швидка» забрала чоловіка близько 18.00 вечора. З їхніх слів нам стало відомо, що потерпілому на вигляд близько 30-ти років, він начебто військовий, який супроводжував військову техніку зі Сходу. Спростувати чи підтвердити ці дані нам не вдалося. Потерпілого доставили до Хмельницької обласної лікарні. У приймальному відділені медустанови його зареєстрували як жителя Тернопільської області.

Станом на 11.00 потерпілий перебував у реанімаційному відділенні лікарні.

«До нас потерпілий потрапив вчора о 18.37, - каже завідувач відділенням Костянтин Карнаух. – Він перебуває без свідомості. Лікарі зафіксували черепно-мозкову травму. Усе, що можу повідомити, це те, що з Вінницького військового шпиталю до нашої лікарні уже виїхала швидка, яка забере потерпілого».

Джерело

2ogoloshenya